PayPoint, Payzone, Un-doi centru de plăți

PayPoint, Payzone, Un-doi centru de plăți

Operatorul Regional Gospodărie Comunală, vă aduce la cunoștința consumatorilor, că își pot achita facturile sigur și rapid la magazinele care au instalate terminale PayPoint, Payzone sau Un-doi centru de plăți.

În vederea efectuării unei plăţi, clienţii care beneficiază de serviciile furnizate/prestate de Gospodărie Comunală S.A. trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint, Payzone sau Un-doi centru de plăți. Vânzătorul scanează codul de bare de pe factură, clientul achită suma în numerar şi primeşte pe loc un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul, etc). Operaţiunea durează doar, câteva minute, reducând astfel considerabil timpul alocat plăţii facturilor

Calitatea apei potabile

Indicatorii  de calitate ale apei potabile distribuită în oraşele judeţului Covasna

Calitatea apei potabile este un factor foarte important în viaţa noastră.

În continuare vă prezentăm tabelele cu indicatorii de calitate ale apei potabile distribuite în localitatile din aria de operare.

Fiecare picătură contează

Scopul societăţii noastre este, ca elementul de bază, apa potabilă, să ajungă în gospodăria tuturor locuitorilor în fiecare zi a anului.

Probabil aveţi cunoştinţă despre faptul că în mai multe ţări, apa potabilă nu este de calitate. Din ce în ce mai mult ne confruntăm cu problema scăderii proviziilor de ape dulci.

Este sarcina noastră principală, protejarea mediului prin epurarea apelor uzate în condiţiile prevăzute de autorizaţia şi ligislaţia de mediu.

Pagina noastră de web, vă informează în importanţa activităţii noastre, vă invită de a participa în atingerea scopului nostru, menţinerea apelor cât mai curate, deoarece…fiecare picătură contează.

Telefoane utile

DISPECERAT- SERVICII NON-STOP: 0744/326104 ,0267/315393

SEDIU CENTRAL: 0267/351390, 0267/315391

METROLOGIE: 0267/ 312147

TELEFON VERDE: 0 800 800 603

Pentru situații de urgență, apelați: 112

SEDII SECUNDARE:

TG. SECUIESC: 0267 – 364454

COVASNA: 0267 – 341557

INTORSURA BUZĂULUI: 0267 – 371771

Sistări / Avarii

Operatorul Regional Gospodărie Comunală SA. vă informează, că:

- vineri 16.03.2018, între orele 9 - 17, din cauza unor lucrări de reparaţii se va sista furnizarea apei potabile în comuna Ghidfalău (Ghidfalău, Angheluș, Fotoș și Zoltan).

Gospodărie Comunală S.A va  aduce la cunoştinţa consumatorilor din comunele Ghidfalău și Bodoc,  că  în  urma  ploilor torenţiale şi a creşterii nivelului de apă a Râului Olt s-au oprit  staţiile de epurare, deoarece nivelul de apă  a  Râului Olt a depăşit cota maximă  privind  pozarea conductelor de evacuare spre emisar din staţii. După repornirea staţiilor de epurare vom anunţa SGA Covasna.

- marți 20.03.2018, între orele 9 - 15, din cauza unor lucrări de reparaţii se va sista furnizarea apei potabile  în municipiul Sfântu Gheorghe pe străzile Grădinarilor, Cimitirului și Castanilor și la piața Mihai Viteazul bloc 43.