Sunteți aici: » Noutati » Cum ne protejăm apometrele de îngheț ?

Cum ne protejăm apometrele de îngheț ?

Cum ne protejăm apometrele de îngheț ?

Experiențele anilor precedenți arată că, în perioada iernii, în foarte multe cazuri au înghețat contoarele de apă la consumatori.

Din aceste considerente, Gospodărie Comunală S.A. atrage atenția consumatorilor de a lua măsuri de precauție prin protejarea de îngheț a contoarelor de apă cu materiale termoizolante și închiderea capacelor căminelor de apometru.

Pentru apometrele amplasate în subsoluri, recomandăm reducerea suprafeţelor gurilor de ventilaţie pentru a menţine temperatura peste limita de îngheţ a contoarelor.

Atragem atenția în special proprietarilor caselor nelocuite să asigure condiții optime pentru prevenirea înghețului sau să golească reţeaua interioară de apă.

PayPoint, Payzone, Un-doi centru de plăți

PayPoint, Payzone, Un-doi centru de plăți

Operatorul Regional Gospodărie Comunală, vă aduce la cunoștința consumatorilor, că își pot achita facturile sigur și rapid la magazinele care au instalate terminale PayPoint, Payzone sau Un-doi centru de plăți.

În vederea efectuării unei plăţi, clienţii care beneficiază de serviciile furnizate/prestate de Gospodărie Comunală S.A. trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint, Payzone sau Un-doi centru de plăți. Vânzătorul scanează codul de bare de pe factură, clientul achită suma în numerar şi primeşte pe loc un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul, etc). Operaţiunea durează doar, câteva minute, reducând astfel considerabil timpul alocat plăţii facturilor