Sunteți aici: » Noutati

Noutati

Noutati

Sistări / Avarii

Operatorul Regional Gospodărie Comunală SA. vă informează, că: 

21 iunie 2018, între orele 9 - 15, din cauza unor lucrări de reparaţii se va sista furnizarea apei potabile în orașul Întorsura Buzăului pe străzile Libertății, Dumbravei, Zorilor, Rachiței, Cocorii și Mihai Viteazul de la nr.1 până la nr.34 și în comunele Barcani și Sita Buzăului.

- vineri, 22 iunie 2018, între orele 8 – 13, din cauza unor lucrări de reparații, se va sista furnizarea apei potabile în municipiul Târgu Secuiesc pe strada Gábor Áron și în Curțile 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 și 21.

- marți 19.06.2018, între orele 8 - 12, din cauza unor lucrări de reparaţii se va sista furnizarea apei potabile  în municipiul Târgu Secuiesc pe strada  Școlii și în Curțile 39, 40, 41, 42, 43, 45, 46, 47, 48, 49 și 50. 

- marți 19.06.2018, între orele 8 - 14, din cauza unor lucrări de reparaţii se va sista furnizarea apei potabile  în municipiul Târgu Secuiesc pe strada Orbán Balázs.

- în perioada caniculară 1-3 iunie 2018 s-a dublat consumul de apă potabilă în comuna Ghidfalău, depășind astfel capacitatea de stocare a stației. Consumul mare de apă rezultă din activități de stropire, irigare a culturilor agricole. Astfel în localitățile Angheluș și  Fotoș au apărut disfuncționalități în asigurarea continuă a apei potabile. Gospodărie Comunală S.A. recomandă, pentru perioada de caniculă și secetă, limitarea consumului de apă potabilă numai pentru nevoi gospodărești, mai ales la consumatorii casnici, atât din mediul urban, cât și din mediul rural. Pentru udatul grădinilor este indicată folosirea unor surse alternative, cum ar fi forajele de mică adâncime sau bazinele pentru colectarea apei de ploaie. Folosirea rațională a resurselor de apă și prevenirea risipei este o responsabilitate comună, a companiei de apă și a consumatorilor. Gospodărie Comunală S.A face tot ce ține de competența sa tehnică și organizatorică pentru a asigura necesarul de apă în toate localitățile din aria de operare.  În aceste condiții, dacă beneficiarii nu vor înțelege să procedeze rațional, Gospodărie Comunală S.A ar putea proceda la restricții.

PayPoint, Payzone, Un-doi centru de plăți

PayPoint, Payzone, Un-doi centru de plăți

Operatorul Regional Gospodărie Comunală, vă aduce la cunoștința consumatorilor, că își pot achita facturile sigur și rapid la magazinele care au instalate terminale PayPoint, Payzone sau Un-doi centru de plăți.

În vederea efectuării unei plăţi, clienţii care beneficiază de serviciile furnizate/prestate de Gospodărie Comunală S.A. trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint, Payzone sau Un-doi centru de plăți. Vânzătorul scanează codul de bare de pe factură, clientul achită suma în numerar şi primeşte pe loc un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul, etc). Operaţiunea durează doar, câteva minute, reducând astfel considerabil timpul alocat plăţii facturilor

Calitatea apei potabile

Indicatorii  de calitate ale apei potabile distribuită în oraşele judeţului Covasna

Calitatea apei potabile este un factor foarte important în viaţa noastră.

În continuare vă prezentăm tabelele cu indicatorii de calitate ale apei potabile distribuite în localitatile din aria de operare.

De ce are apa uneori culoare gălbuie?

Apa care iese de la Uzina de apă este limpede, transparentă şi fără culoare.

Însă, cu ocazia lucrărilor care necesită întreruperea furnizării apei potabile sau reducerea locală a presiunii apei, după repornire ,datorită antrenării depunerilor din interiorul conductelor  se întâmplă ca apa să fie tulbure, cu toate că în prealabil se face o spălare a conductelor. Tulburarea apei apare numai pe arii limitate şi se manifestă prin mărirea concentraţiei de fier în apă. Aceste lucrări de intervenţii sunt planificate şi conform Regulamentului de funcţionare, sunt aduse la cunoştinţa consumatorilor prin mass-media locală şi/sau prin afişare la scările blocurilor implicate. În cazul în care apa nu se limpezeşte după ce aţi lăsat-o un timp scurt să curgă, vă rugăm solicitaţi intervenţia echipelor noastre.

Totul despre furnizarea apei - Caiet informare

Totul despre furnizarea apei - Caiet informare

Totul despre furnizarea apei - Caiet informare

Raport BDO - 2012

Un pas înainte

Un pas înainte

Normele şi exigenţele Uniunii Europene privitoare la dezvoltarea furnizării apei potabile şi serviciului de canalizare au generat o necesitate de efectuare a unei investiţii din partea societăţii noastre. În realizarea acestuia s-au luat în considerare resursele cele mai convenabile, în funcţie de posibilităţile avute.

Stiați că?

  • In oraşul Sf Gheorghe apa se captează din 57 de puţuri de medie adâncime situate în lunca Oltului ?
  • Apa NU este captată gratuit. SC Gospodărie Comunală SA plăteşte pentru apa captată către Administraţia Naţională “APELE ROMÂNE” , care  administrează fondul acvifer al Romaniei.

Fiecare picătură contează

Scopul societăţii noastre este, ca elementul de bază, apa potabilă, să ajungă în gospodăria tuturor locuitorilor în fiecare zi a anului.

Probabil aveţi cunoştinţă despre faptul că în mai multe ţări, apa potabilă nu este de calitate. Din ce în ce mai mult ne confruntăm cu problema scăderii proviziilor de ape dulci.

Este sarcina noastră principală, protejarea mediului prin epurarea apelor uzate în condiţiile prevăzute de autorizaţia şi ligislaţia de mediu.

Pagina noastră de web, vă informează în importanţa activităţii noastre, vă invită de a participa în atingerea scopului nostru, menţinerea apelor cât mai curate, deoarece…fiecare picătură contează.