Sunteți aici: » Noutati » Sistări / Avarii

Sistări / Avarii

Operatorul Regional Gospodărie Comunală SA. vă informează, că: 

- miercuri  19.09.2018, între orele 9 - 14, din cauza unor lucrări de reparaţii se va sista furnizarea apei potabile  în municipiul Sfântu Gheorghe pe strada 1 Decembrie 1918 Bl. 12 (inclusic parterele comerciale) și la strada Sporturilor casele particulare nr. 2 și 2A. 

- marți, 18 septembrie 2018, între orele 8 - 18, din cauza unor lucrări de reparaţii se va sista furnizarea apei potabile în orașul Întorsura Buzăului pe străzile Mihai Viteazul, Gheorghe Doja, Floroaia Mare, Aviatorului, Hanului, 1 Decembrie 1918, Bisericii și Gheorghe Zaharia și în comunele Barcani și Sita Buzăului.

marți, 18 septembrie 2018, între orele 12 - 16, din cauza unor lucrări de reparaţii se va sista furnizarea apei potabile în omunicipiul Târgu Secuiesc pe străzile Nouă, Libertății și Ghioceilor.

După reluarea furnizării serviciului pe o perioadă scurtă apa poate fi tulbure. Solicităm înţelegerea consumatorilor pentru disconfortul creat.

PayPoint, Payzone, Un-doi centru de plăți

PayPoint, Payzone, Un-doi centru de plăți

Operatorul Regional Gospodărie Comunală, vă aduce la cunoștința consumatorilor, că își pot achita facturile sigur și rapid la magazinele care au instalate terminale PayPoint, Payzone sau Un-doi centru de plăți.

În vederea efectuării unei plăţi, clienţii care beneficiază de serviciile furnizate/prestate de Gospodărie Comunală S.A. trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint, Payzone sau Un-doi centru de plăți. Vânzătorul scanează codul de bare de pe factură, clientul achită suma în numerar şi primeşte pe loc un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul, etc). Operaţiunea durează doar, câteva minute, reducând astfel considerabil timpul alocat plăţii facturilor