Sunteți aici: » Noutati » Sistări / Avarii

Sistări / Avarii

Operatorul Regional Gospodărie Comunală SA. vă informează, că: 

- vineri, 14 decembrie 2018, între orele 9 - 15, din cauza unor lucrări de reparaţii, se va sista furnizarea apei potabile în municipiul Sfântu Gheorghe pe strada Lăcrămioarei Bl.35 scările A și B, Bl.36 scările A și B și Bl.40, pe strada Nicolae Colan, pe strada Iosif Popovici blocurile 47 și 49, pe strada Daliei blocurile 39 și 40 și pe strada Crizantemei Bl.41.    

După reluarea furnizării serviciului pe o perioadă scurtă apa poate fi tulbure. Solicităm înţelegerea consumatorilor pentru disconfortul creat.

PayPoint, Payzone, Un-doi centru de plăți

PayPoint, Payzone, Un-doi centru de plăți

Operatorul Regional Gospodărie Comunală, vă aduce la cunoștința consumatorilor, că își pot achita facturile sigur și rapid la magazinele care au instalate terminale PayPoint, Payzone sau Un-doi centru de plăți.

În vederea efectuării unei plăţi, clienţii care beneficiază de serviciile furnizate/prestate de Gospodărie Comunală S.A. trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint, Payzone sau Un-doi centru de plăți. Vânzătorul scanează codul de bare de pe factură, clientul achită suma în numerar şi primeşte pe loc un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul, etc). Operaţiunea durează doar, câteva minute, reducând astfel considerabil timpul alocat plăţii facturilor