PayPoint Payzone Un-doi

PayPoint Payzone Un-doi

A Közüzemek Rt. a fogyasztók tudomására hozza, hogy gyorsan és megbízhatóan fizethetik számláikat a legközelebbi kereskedelmi egységnél elhelyezett PayPoint, Payzone vagy Un-doi elektronikus pénzbegyűjtő pontnál.

A számla kifizetésénél a szolgáltatást igénybe vevő fogyasztónak csupán be kell mutatnia a kifizetésre kerülő számlát. Az elárusító, a rendelkezésére álló Pay Point, Payzone vagy Un-doi készülék segítségével leolvassa a számlán található vonalkódot, a fogyasztó készpénzzel fizet és megkapja a pénz átutalásáról szóló nyugta egy példányát, amely tartalmazza az ügylet részleteit (kifizetés dátumát, a kifizetett összeget, a kifizetés helyét, a szolgáltatót, stb). Az egész művelet néhány percet igényel, jelentősen csökkentve a számlák kifizetésére szánt időt.

Ivóvíz minősége

Az ivóvíz minősége nagyon fontos tényező az életünkben.

 

A továbbiakban bemutatjuk egy táblázat segítségével a szolgáltatott ivóvíz minőségi jellemzőit Kovászna megye szolgáltatási körzeteiben.

Minden csepp számít!

Cégünk célkitüzése, hogy az év minden napján megfelelő minőségben juttassa el a lakosság számára a legalapvetőbb elemet, az ivóvizet.

Bizonyára tudomása van arról, hogy sok országban nem megfelelő minőségű ivóvíz folyik a csapokon. Egyre nagyobb problémát okoz, hogy a Föld tiszta édesvízkészlete csökkenőben van.

Az elsődleges feladatunk, hogy a szennyvízünk megfelelő tisztításával a környezetvédelmi engedélyek és törvények betartásával hozzájáruljunk a környezetünk és víztartalékaink védéséhez.

Honlapunk betekintést nyújt tevékenységeinkbe. Kérjük legyen Ön is partnerünk célunk elérésében, hiszen minden (víz) csepp számít!

Hasznos telefonszámok

HIBABEJELENTÉS - ÁLLANDÓ SZOLGÁLAT: 0744 326 104 , 0267 315 393

SZÉKHELY TITKÁRSÁG:     Tel:  0267 351 390, 0267 315 391

                                             Fax: 0267 351 739

                                             E-mail: secretariat@apacov.ro

ZÖLD TELEFONSZÁM: 0 800 800 603

Segélyhívószám: 112

ALEGYSÉGEINK:

KÉZDIVÁSÁRHELY: 0267 364 454

KOVÁSZNA: 0267 340 919

BODZAFORDULÓ: 0267 371 771

Vízelzárások / Sürgősségi esetek

A Közüzemek Rt. tájékoztatja a fogyasztókat, hogy

-  2020 február 12-én szerdán 8 – 17 óra között, javítási munkálatok miatt felfüggeszti az ivóvíz-szolgáltatást Sepsiszentgyörgyön a Csiki utcában a Vojkán utca és a Grigore Bălan utca közötti szakaszon (beleértve a 48-as tömbház A,B és C lépcsőházait, a Sapientia egyetemet és az Electrikát), a Daczó utcában, a Grigore Bălan utcában a Csiki utca és a Híd utca közötti szakaszon (beleértve a Kovászna megyei nyugdijosztályt is), a Híd utcában a  Grigore Bălan utca és a Debren pataka közötti szakaszon (beleértve a 43, 49, 50 és 51 tömbházakat) és a Grigore Bălan utcában a 42-es tömbház A, B, C, D, E, F, G, H, I és J lépcsőházaiban (beleértve a Kovászna megyei Építkezési Felügyelőséget, az Országos Környezetvédelmi Örség Kovászna megyei biztosi hivatalt és a Kovászna megyei környezetvédelmi ügynökséget).