Itt vagy: » Szolgáltatások » Alapszolgáltatások

Alapszolgáltatások

Alapszolgáltatások

A Közüzemek Rt ügyeletszolgálata Tel: 0267/315393 a nap 24 órájában a lakosság rendelkezésére áll, jegyzi szolgáltatásainkkal kapcsolatos hibabejelentéseket

A sepsiszentgyörgyi Közüzemek Rt legfőbb feladata  :

  • - a létfontosságú, minőségi  ivóvíz zavartalan szolgáltatása. Jelenleg városi ivóvízhálózat látja el ivóvízzel Sepsiszentgyörgyöt, Kézdivásárhelyet, Kovásznát, Bodzafordulót, Illyefalvát, Sepsiszentkirályt, Kilyént, Kököst, Árkost, Gidófalvát, Uzont, Bodokot, Zalánt, Oltszemet, Fotosmartonost, Angyalost, Szentkatolnát, Szentléleket, Zágonbárkányt, Szitabodzát Szépmezőt és Sugásfürdőt.
  • - szennyvíztisztítás, valamint a víz és csatornahálózat karbantartása.

Vállalatunk diszpécserszolgálata a nap 24 órájában az ivóvíz és csatornarendszerrel  kapcsolatos adatokat gondosan begyűjti , nyilvántartja a szolgáltatásainkra vonatkozó panaszokat melyeket továbbít az illetékes szakosztályokhoz orvoslás céljából.

Panasz és hibabejelentések esetén az ügyeletes diszpécser jegyzi a panaszos nevét, címét, telefonszámát valamint a meghibásodás jellegét.

A hibaelhárító csoport  a helyszinen felméri a meghibásodást és ha az a külső víz vagy csatornahálózatot érintette, elvégzi a szükséges beavatkozásokat.

Belső vízvezetékek  meghibásodása esetén a károk megelőzése érdekében a panaszos kérésére a helyszinen kizárjuk a vízet , javítási munkálatokat nem végzünk.

A belső szennyvízhálózatot érintő meghibásodásokat nem orvosoljuk.

A csatornadugulásokat helyben orvosoljuk.

Belső hálózaton értjük a víz és csatornarendszer azon részét amely a vízmérő illetve szennyvízakna  és a fogyasztó között található. Az aknák és a belső hálózat karbantartásáért  a fogyasztó a felelős.