Itt vagy: » Újdonságok » PayPoint Payzone Un-doi

PayPoint Payzone Un-doi

A Közüzemek Rt. a fogyasztók tudomására hozza, hogy gyorsan és megbízhatóan fizethetik számláikat a legközelebbi kereskedelmi egységnél elhelyezett PayPoint, Payzone vagy Un-doi elektronikus pénzbegyűjtő pontnál.

A számla kifizetésénél a szolgáltatást igénybe vevő fogyasztónak csupán be kell mutatnia a kifizetésre kerülő számlát. Az elárusító, a rendelkezésére álló Pay Point, Payzone vagy Un-doi készülék segítségével leolvassa a számlán található vonalkódot, a fogyasztó készpénzzel fizet és megkapja a pénz átutalásáról szóló nyugta egy példányát, amely tartalmazza az ügylet részleteit (kifizetés dátumát, a kifizetett összeget, a kifizetés helyét, a szolgáltatót, stb). Az egész művelet néhány percet igényel, jelentősen csökkentve a számlák kifizetésére szánt időt.

Vízelzárások / Sürgősségi esetek

A Közüzemek Rt. tájékoztatja a fogyasztókat, hogy

-  2020 február 12-én szerdán 8 – 17 óra között, javítási munkálatok miatt felfüggeszti az ivóvíz-szolgáltatást Sepsiszentgyörgyön a Csiki utcában a Vojkán utca és a Grigore Bălan utca közötti szakaszon (beleértve a 48-as tömbház A,B és C lépcsőházait, a Sapientia egyetemet és az Electrikát), a Daczó utcában, a Grigore Bălan utcában a Csiki utca és a Híd utca közötti szakaszon (beleértve a Kovászna megyei nyugdijosztályt is), a Híd utcában a  Grigore Bălan utca és a Debren pataka közötti szakaszon (beleértve a 43, 49, 50 és 51 tömbházakat) és a Grigore Bălan utcában a 42-es tömbház A, B, C, D, E, F, G, H, I és J lépcsőházaiban (beleértve a Kovászna megyei Építkezési Felügyelőséget, az Országos Környezetvédelmi Örség Kovászna megyei biztosi hivatalt és a Kovászna megyei környezetvédelmi ügynökséget).

Tudta-e , hogy?

  • Sepsiszentgyörgy városának  ivóvize 57 db középmély-fúrású  kútból származik
  • A befogott ivóvízért a Közüzemek RT  szerződés alapján díjat fizet a Román Vízügyi Hivatalnak
  • A kutakból származó nyersvizet  csak tisztítás és fertőtlenítés után továbbítjuk fogyasztóinknak
  • Az ivóvíz árának a módosítása az infláció következménye.