Itt vagy: » Újdonságok » PayPoint Payzone Un-doi

PayPoint Payzone Un-doi

A Közüzemek Rt. a fogyasztók tudomására hozza, hogy gyorsan és megbízhatóan fizethetik számláikat a legközelebbi kereskedelmi egységnél elhelyezett PayPoint, Payzone vagy Un-doi elektronikus pénzbegyűjtő pontnál.

A számla kifizetésénél a szolgáltatást igénybe vevő fogyasztónak csupán be kell mutatnia a kifizetésre kerülő számlát. Az elárusító, a rendelkezésére álló Pay Point, Payzone vagy Un-doi készülék segítségével leolvassa a számlán található vonalkódot, a fogyasztó készpénzzel fizet és megkapja a pénz átutalásáról szóló nyugta egy példányát, amely tartalmazza az ügylet részleteit (kifizetés dátumát, a kifizetett összeget, a kifizetés helyét, a szolgáltatót, stb). Az egész művelet néhány percet igényel, jelentősen csökkentve a számlák kifizetésére szánt időt.

Vízelzárások / Sürgősségi esetek

Vízelzárások / Sürgősségi esetek

 

A Közüzemek Rt. tájékoztatja a fogyasztókat, hogy:

- 2021. május 11-én, Sepsiszentgyörgyön a Rózsa utcai új ivóvíz-vezetékének bekötési munkálatai miatt 8 és 15 óra között szünetel az ivóvíz-szolgáltatás a Rózsa utcában.

A szolgáltatás újraindítása után a víz elszíneződésére lehet számítani. Kérjük a fogyasztókat, hogy a jelzett időszakban a vízfelhasználással üzemelő háztartási gépek, illetve műszaki eszközök használatára fokozott figyelmet fordítsanak! Köszönjük a megértésüket.

Tudta-e , hogy?

  • Sepsiszentgyörgy városának  ivóvize 57 db középmély-fúrású  kútból származik
  • A befogott ivóvízért a Közüzemek RT  szerződés alapján díjat fizet a Román Vízügyi Hivatalnak
  • A kutakból származó nyersvizet  csak tisztítás és fertőtlenítés után továbbítjuk fogyasztóinknak
  • Az ivóvíz árának a módosítása az infláció következménye.