Itt vagy: » Újdonságok » Vízelzárások / Sürgősségi esetek

Vízelzárások / Sürgősségi esetek

 

A Közüzemek Rt. tájékoztatja a fogyasztókat, hogy:

 -  2020. október 20-án, kedden  10 és 13 óra között javítási munkálatok miatt felfüggeszti az ivóvíz-szolgáltatást Szentivánlaborfalván.

A szolgáltatás újraindítása után a víz elszíneződésére lehet számítani. Köszönjük a megértésüket. 

 

 - 2020. október 15-én, csütörtökön, a Molnár Józsiás utcai korszerűsítési és véglegesítési munkálatai miatt 8 és 18 óra között, szünetelteti az ivóvízszolgáltatást Kézdivásárhely városának teljes területénA szolgáltatás újraindítása után a víz elszíneződésére lehet számítani. Köszönjük a megértésüket.

-  2020. október 14-én, szerdán, 8 és 17 óra között, modernizálási munkálatok miatt szünetel az ivóvízszolgáltatás Kézdivásárhelyen a Dózsa György (a Molnár Józsiás utcától a körforgalomig), Purczel János, Fenyves, Barabás Miklós és Szőcs József utcákban. A szolgáltatás újraindítása után a víz elszíneződésére lehet számítani. Köszönjük a megértésüket. 

- 2020. szeptember 23-án, szerdán 8 és 16 óra között  ivóvízhálózat-mosatást végzünk, ezalatt szünetel az ivóvíz-szolgáltatás a Gidófalván és Étfalvazoltánban. Kérjük a fogyasztókat, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik használatára fokozott figyelmet fordítsanak! A szolgáltatás újraindítása után a víz elszíneződésére lehet számítani. Megértésüket és türelmüket köszönjük! 

2020. szeptember 9-én, szerdán 9 és 17 óra között  között szünetel az ivóvíz-szolgáltatása a Kanta és a Márton Áron utcákban. A szolgáltatás újraindítása után a víz elszíneződésére lehet számítani. Köszönjük a megértésüket.

 - 2020. szeptember 4-én, pénteken 9 és 13 óra között Kézdivásárhelyen a Márton Áron utca 22. szám alatt lévő vízvezeték meghibásodott, a hiba elhárítása érdekében szünetelni fog az ivóvíz-szolgáltatása a Márton Áron utcában, illetve a Polgármesteri Hivatal épületében. A szolgáltatás újraindítása után a víz elszíneződésére lehet számítani. Köszönjük a megértésüket.

2020. szeptember 3-án, csütörtökön 10 és 13 óra között, javítási munkálatok miatt szünetel az ivóvízszolgáltatás Zalán és Oltszem településeken. A szolgáltatás újraindítása után a víz elszíneződésére lehet számítani. Köszönjük a megértésüket.

- 2020. augusztus 19-én, szerdán 23:00-tól Kézdivásárhelyen ivóvízhálózat-mosatást végzünk, ezért este 23 órától reggel 6 óráig, vagyis jövő szerda estétől, csütörtök reggelig arra kell számítani, hogy a csapokból kisebb nyomású és zavaros ivóvíz fog folyni.   
A munkavégzés átmeneti kellemetlenséget okozhat, mivel le kell zárnunk Kézdivásárhelyen az ivóvízellátásában meghatározó szerepet betöltő utcai gerincvezetékeket, ezért a tisztítási munkálatok időtartama alatt átmeneti nyomáscsökkenésre és vízhiányra kell felkészülni.   
A víz, ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban javasoljuk, hogy az érintett időszakban, a munkálatok megkezdése előtt vásároljanak szükségleteiknek megfelelően ivóvizet. A vezetékhálózat tisztításának befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség.  
Kérjük a kézdivásárhelyi fogyasztókat, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik használatára fokozott figyelmet fordítsanak!   Megértésüket és türelmüket köszönjük! 

- 2020. augusztus 12-én, szerdán 8:00-13:00 óra között, javítási munkálatok miatt felfüggeszti az ivóvízszolgáltatást Gidófalva községben (Gidófalva, Angyalos, Étfalva-Zoltán, és Fotos-Martonos). 
A szolgáltatás újraindítása után a víz elszíneződésére lehet számítani. Köszönjük a megértésüket.

- 2020. augusztus 5-én, szerdán, 8 és 15 óra között Sepsiszentgyörgyön felfüggeszti az ivóvíz-szolgáltatást a Szabadság téren található Kovászna Megye Tanácsát és a Kovászna Megyei Prefektúrát magába foglaló épületben, a téren lévő tűzcsap áthelyezése miatt.
A szolgáltatás újraindítása után a víz elszíneződésére lehet számítani. Köszönjük a megértésüket.

- 2020. július 24-én, pénteken, 8 és 15 óra között, javítási munkálatok miatt felfüggeszti az ivóvíz-szolgáltatást Sepsiszentgyörgyön az Ág utca 37-es tömbház (A, B, C, D lépcsőházaiban), 38-as tömbház (A, B lépcsőházaiban), 39-es tömbház (A, B lépcsőházaiban) és a 40-es tömbház (A, B, C lépcsőházaiban) illetve a Berde Áron Közgazdasági és Közigazgatási Szakközépiskolában.   
A szolgáltatás újraindítása után a víz elszíneződésére lehet számítani. Köszönjük a megértésüket.

- 2020. július 8-án, szerdán, 8 és 15 óra között Sepsiszentgyörgyön felfüggeszti az ivóvíz-szolgáltatást a Szabadság téren található Kovászna Megye Tanácsát és a Kovászna Megyei Prefektúrát magába foglaló épületben, a téren lévő tűzcsap áthelyezése miatt.
A szolgáltatás újraindítása után a víz elszíneződésére lehet számítani. Köszönjük a megértésüket.

Kézdivásárhelyi pénztár

Kézdivásárhelyi pénztár

A Közüzemek RT. tájékoztatja kedves ügyfeleit, hogy 2020. október 5-től a kézdivásárhelyi kirendeltségen lévő pénztára a következő program szerint lesz nyitva: 

Hétfő - Szerda - Péntek 

10:00 - 13:00