Sunteți aici: » Noutati » Plată online a facturilor și autocitire Index

Plată online a facturilor și autocitire Index

Operatorul Regional Gospodărie Comunală, vă aduce la cunoștința consumatorilor, că își pot achita facturile sigur și rapid în mediul online pe pagina https://www.apacov.ro

Pentru ajutor vă rugăm consultați fișierul atașat.

Sistări / Avarii

Operatorul Regional Gospodărie Comunală SA. vă informează, că: 

vineri 3 aprilie 2020, între orele 9 - 17, din cauza unor lucrări de reparaţii, se va sista furnizarea apei potabile în municipiul Sfântu Gheorghe pe strada Pârâului. 

- joi 28 mai 2020, între orele 8:30-14, din cauza unor lucrări de reparaţii, se va sista furnizarea apei potabile în municipiul Sfântu Gheorghe pe strada Nicolae Colan blocurile ANL nr.1 și nr.3 scările A,B și C, strada Iosif Popovici (Lalelei) Bl.39 scările A,B și C, Bl.38 scările A,B,C și D și Bl.50 scările A,B,C și D, pe strada Crizantemei Bl.49 scările A și B, pe strada Lăcrămioarei Bl.47 scara D, Bl.35 scara A, Bl.36 scările A și B, pe strada Nuferilor Bl. ANL nr.14 și nr.16 și la Școala Gimnazială Nicolae Colan și la Grădinița Nicolae Colan.

PayPoint, Payzone, Un-doi centru de plăți

PayPoint, Payzone, Un-doi centru de plăți

Operatorul Regional Gospodărie Comunală, vă aduce la cunoștința consumatorilor, că își pot achita facturile sigur și rapid la magazinele care au instalate terminale PayPoint, Payzone sau Un-doi centru de plăți.

În vederea efectuării unei plăţi, clienţii care beneficiază de serviciile furnizate/prestate de Gospodărie Comunală S.A. trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint, Payzone sau Un-doi centru de plăți. Vânzătorul scanează codul de bare de pe factură, clientul achită suma în numerar şi primeşte pe loc un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul, etc). Operaţiunea durează doar, câteva minute, reducând astfel considerabil timpul alocat plăţii facturilor